Menü

20

év tapasztalat

29

klimatizált szoba

500

rendezvényt

50000

elégedett vendég

Rólunk

Fedezze fel Hegyalja kapuját!

A Meggyes Hotel elkalauzolja Önt Szerencsre, a Hegyalja kapujához. A hotel Szerencs város szívében, parkosított, nagy zöldterületen helyezkedik el. Zárt gépkocsi-, és buszparkolóval biztosítjuk a vendégek kényelmét és biztonságát.

29 klimatizált szobával és 62 férőhellyel várjuk erre a mesebeli helyre érkezőket. A szobákat a mai kor követelményeinek megfelelő bútorokkal és felszerelésekkel láttuk el, még akadálymentesített szobákkal is rendelkezünk, a kerekesszékkel érkezőkre gondolva.

Az étteremben ínycsiklandó, házias ételekkel várjuk a megszálló és betérő vendégeket egyaránt. Az udvarra nyíló nagyterem, egy különterem és egy pince is biztosítja az esküvők, bankettek, konferenciák, termékbemutatók lebonyolítását. Egy borpince látogatására is lehetőséget biztosítunk, ahol megkóstolhatja a helyi borkülönlegességeket. A családokra is gondolva, kerékpárokat is bérelhet egy túrához, vagy egy bábjáték előadást nézhet meg este a gyermekeivel. Szeretettel várjuk a testi-, lelki-, vagy szellemi feltöltődésre vágyókat!