A Meggyes Hotel** projekt pályázatának kötelező nyilvánosságára vonatkozó információk, adatok A projektgazda:

MAGIÉRT Vendéglátó és Szolgáltató Kft. 3900 Szerencs, Szemere Bertalan u. 6. Törvényes képviselő: Megyesi Ágnes ügyvezető Tel.: +3670/4304-057

E-mail: info@meggyeshotel.hu

A pályázati ablak és a projekt pontos megnevezése:

A szerencsi Meggyes Panzió fejlesztése kategóriaváltással - Meggyes Hotel** létrehozása.

Projektazonosító szám:

ÉMOP-2.2.1-12-2012-0014

Megvalósítási helyszín:

Szerencs, Zrínyi út 9. szám, 1630 HRSZ alatt található Meggyes Panzió

Elnyert támogatás összege:

200.002.093,- Ft (ERFA)

Legfontosabb időpontok:

A projekt megvalósításának kezdete: 2013.01.21.
A projekt fizikai zárásának időpontja: 2014.12.31.

Szöveges leírás:

A projekt célja a Meggyes Panzió kapacitásainak bővítése és szolgáltatásainak fejlesztése (+ 21 szoba, 34 férőhely), melynek eredményeképpen létrejön a Meggyes Hotel**.

A projekt hatására javulnak az idegenforgalmi infrastruktúra feltételei a térségben. Bővül az emelt színvonalú, minőségi szálláshely szolgáltatások köre, amely hozzájárul a turisztikai attrakciók vonzerejének növeléséhez. Ez közvetetten a turizmusból származó bevételek és a turizmusban dolgozók számának növekedését eredményezi, amely elősegíti a kistérség versenyképességének javítását.

A pályázat keretében létrehozandó kapacitások, a fejlesztéssel lehetővé tett szolgáltatások: A projekt közvetlen célja az összesen 29 szobával és 58 férőhellyel rendelkező szálláshely kapacitás létrehozása, wellness és gyermekbarát szolgáltatások, valamint a rendezvények, konferenciák lebonyolítására alkalmas különterem megújítása. További cél a kapacitásbővítéshez kapcsolódóan a kor követelményeinek megfelelő technológia és megújuló energia alkalmazása, informatikai fejlesztések, marketingeszközök beszerzése, illetve új, innovatív szolgáltatások kialakítása, mint a kerékpáros turisztikai szolgáltatások, vagy a bábelőadással egybekötött bemutató terem Szerencs történelméről.

http://www.nfu.hu
http://ujszechenyiterv.gov.hu
http://www.eszakalfold.hu

SUBSKRYPCJA BIULETYNU

Nazwisko: Imię: E-mail: Jakie programy interesują cię najbardziej (można zaznaczyć więcej)? Programy dla dzieci Wycieczki rowerowe Programy kulturalne Polowanie Wędkarstwo Programy kulinarne (lokalne potrawy i specjały wina) Subskrypcja
Pomyślne zapisanie na biuletyn!