A Meggyes Hotel** projekt pályázatának kötelező nyilvánosságára vonatkozó információk, adatok A projektgazda:

MAGIÉRT Vendéglátó és Szolgáltató Kft. 3900 Szerencs, Szemere Bertalan u. 6. Törvényes képviselő: Megyesi Ágnes ügyvezető Tel.: +3670/4304-057

E-mail: info@meggyeshotel.hu

A pályázati ablak és a projekt pontos megnevezése:

A szerencsi Meggyes Panzió fejlesztése kategóriaváltással - Meggyes Hotel** létrehozása.

Projektazonosító szám:

ÉMOP-2.2.1-12-2012-0014

Megvalósítási helyszín:

Szerencs, Zrínyi út 9. szám, 1630 HRSZ alatt található Meggyes Panzió

Elnyert támogatás összege:

200.002.093,- Ft (ERFA)

Legfontosabb időpontok:

A projekt megvalósításának kezdete: 2013.01.21.
A projekt fizikai zárásának időpontja: 2014.12.31.

Szöveges leírás:

A projekt célja a Meggyes Panzió kapacitásainak bővítése és szolgáltatásainak fejlesztése (+ 21 szoba, 34 férőhely), melynek eredményeképpen létrejön a Meggyes Hotel**.

A projekt hatására javulnak az idegenforgalmi infrastruktúra feltételei a térségben. Bővül az emelt színvonalú, minőségi szálláshely szolgáltatások köre, amely hozzájárul a turisztikai attrakciók vonzerejének növeléséhez. Ez közvetetten a turizmusból származó bevételek és a turizmusban dolgozók számának növekedését eredményezi, amely elősegíti a kistérség versenyképességének javítását.

A pályázat keretében létrehozandó kapacitások, a fejlesztéssel lehetővé tett szolgáltatások: A projekt közvetlen célja az összesen 29 szobával és 58 férőhellyel rendelkező szálláshely kapacitás létrehozása, wellness és gyermekbarát szolgáltatások, valamint a rendezvények, konferenciák lebonyolítására alkalmas különterem megújítása. További cél a kapacitásbővítéshez kapcsolódóan a kor követelményeinek megfelelő technológia és megújuló energia alkalmazása, informatikai fejlesztések, marketingeszközök beszerzése, illetve új, innovatív szolgáltatások kialakítása, mint a kerékpáros turisztikai szolgáltatások, vagy a bábelőadással egybekötött bemutató terem Szerencs történelméről.

http://www.nfu.hu
http://ujszechenyiterv.gov.hu
http://www.eszakalfold.hu

SIGNUP TO NEWSLETTER

Family name: Forename: E-mail: What programmes are you most interested in (you can mark several of them)? Programmes for children Tours for bicycle riders Cultural programmes Hunting Angling Culinary programmes (local food and wine specialities) Subscribe
You have subscribed to the newsletter successfully!