Szálláshely fejlesztése a Meggyes Hotelben

Kedvezményezett:                   Magiért Kft.

Projekt címe:                           Minőségi szálláshelyfejlesztés a szerencsi Meggyes Hotelben

Azonosítószám:                        TFC-1-1-2-2017-2017-00010

Támogatás összege:                 80 203 286 Ft

Támogatás mértéke:                70 %

Tervezett befejezés:                 2020.08.14.

A projekt keretében a Meggyes Hotel*** fejlesztése valósul meg, amely során a szálláshely szolgáltatási színvonalának emelése a cél.

A fejlesztés hozzájárul Tokaj, Felső-Tisza és Nyírség kiemelt turisztikai térségben a szálláshelykínálat minőségi emelkedéséhez, a szolgáltatás kínálat és színvonal növeléséhez, a térség értékeinek bemutatásához, a vendégek elégedettségéhez. Másrészről a hotel üzemeltetési hatékonysága emelkedik, kapacitáskihasználtsága emelkedik, illetve a helyi, illetve a térségbeli szolgáltatók folyamatos, éves működése is hatékonyabbá válik.

A projekt eredményei: a kapacitásbővítés, a magas színvonalú célcsoport igényekre szabott csomagajánlatok, és a versenyelőnyt jelentő szolgáltatások kialakításának hatására a projekt hozzájárul a vendégéjszakák számának, és az átlagos tartózkodási idő növekedéséhez, a kapacitáskihasználtság nő a fenntartási időszakban. A program – és szolgáltatáskínálat bővülése elősegíti a szezonalitás csökkentését. A kialakított szakmai együttműködések és a tartózkodási idő növelése eredményeképpen az egy főre eső napi költés növekszik. A projekt eredményeként 29 szoba kerül fejlesztésre, átalakításra kerül 4 db szoba, ezáltal létrejön 2 db családi és 2 db superior szoba, új szolgáltatások feltételei valósulnak meg (wellness részleg, borozó-kávézó, ahol borkóstolók is lebonyolíthatók), új szolgáltatáscsomagok válhatnak elérhetővé a vendégek számára.

A projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében Magyarország Kormánya támogatásával valósult meg.

Hírlevél feliratkozás

Vezetéknév: Keresztnév: Email: Milyen programok érdeklik a leginkább (többet is bejelölhet)? Gyermekprogramok Kerékpáros túrák Kulturális programok Vadászat Horgászat Kulináris programok (helyi étel-, és borkülönlegességek) Feliratkozás
Sikeres hírlevélfeliratkozás!